Gratis Gmail for alle

Gratis Gmail for alle

Det er to år siden Gmail ble lansert. For å få adgang til det populære webmail-programmet måtte du tidligere ha spesialinvitasjon fra en annen bruker.
Nå kan alle få det. 

Her kan du registrere deg og laste ned Gmail.


2,8 GB gratis lagring
Det som har gjort Gmail spesielt populært, er at tjenesten tilbyr hele 2,8 GB lagringsplass for e-post, og dessuten har et godt spam-filter.
Mange er likevel litt bekymret over at Google forbeholder seg retten til å indeksere innholdet og legge inn annonser i meldingene.

Henter e-post fra andre kontoer
Den siste versjonen av Gmail, som fortsatt er i beta, er utvidet med Gmail Talk som lar deg chatte inne i e-postprogrammet. 

Nye Gmail kan også hente e-post som du mottar fra dine andre e-post-kontoer. Den kan til og med sende nye meldinger med samme avsenderadresse som en av dine andre kontoer.

Mange smarte egenskaper
Siden Gmail ble lansert, har det kommet en rekke tillegg til Gmail og Google som gjør e-postprogrammet nyttigere og enklere å bruke. 

Du kan lese om de nye egenskapene her.

Utnytt søkemulighetene
Google Desktop, som vanligvis brukes til å gjennomsøke PC-en på jakt etter dokumenter og bilder, kan også vise Gmail-meldinger øverst i sitt sidepanel. Der kan du også lese meldingene uten å gå til Gmail.com. 

Her kan du laste det ned. 

Få varsel på PC-en 
Med Gmail Notifier viser når du har fått ny e-post din. Et ikon nederst i høyre hjørne på PC-ens skrivebord endrer farge, melder fra om nye meldinger, og lar deg logge inn for å lese meldingen. 

Her finner du Gmail Notifier.

Få varsel på mobilen
Den nye gratistjenesten Gmail Mobile gir deg adgang til Gmail fra mobilen, og synkoniserer e-posten med andre kontoer. Den kan brukes i alle Java-mobiler med datatjenester, og kan dessuten vise fotos, PDF-filer, tekstdokumenter og andre vedlegg. 

Du finner den her.


Bruk Gmail som backup
Med gratisprogrammet GMail Drive fra danske Bjarke Viksø kan du bruke GMail med dens 2,8 GB gratis lagringsplass som en slags virtuell harddisk for sikkerhetskopier. 

Her kan du lese om GMail Drive og laste det ned.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen