Gratis Facebook på mobilen

- Nå får alle med Djuice-abonnement gratis Facebook på mobilen uansett hvor lenge eller ofte man vil logge seg på, skriver Djuice i en pressemelding.

Les mer:
- Superrask nettleser
- Alt-i-ett-tjeneste for mobilen
- Rubenmann parkerer mobil-TV-mytene

Ved å rette wap-leseren til m.facebook.com, kan du blant annet se dine venners profiler. Dette er en litt krympet versjon av nettstedet du vanligvis beskuer, men du logger altså inn med den samme kontoen som når du bruker PC. Her finner du profilbilde, kontaktinfo, forholdsstatus og fødselsdag. I tillegg finner du "wall", oppslagstavlen du kan lese og skrive på. Bilder som er lastet opp i albumer kan du også se på mobilen, og da i et tilpasset format.

Djuicekunder slipper nå altså å betale datatrafikken som genereres ved å laste ned sidene på m.facebook.com, og det blir dermed gratis å sjekke ditt sosiale nettverk på farta. Send FACE til 2244, dersom du vil komme igang med tjenesten og få tilsendt link. Nå blir det altså gratis å sende meldinger på Facebook, i stedet for vanlige tekstmeldinger. Kanskje noe å gjøre mens du sitter på bussen?

Dersom du ikke er Djuice-kunde, kan du alltids laste ned Opera Mini for å spare datatrafikk-kostnader. Få også med deg Shozu, som lar deg sende bilder rett til Facebook og mange andre nettsteder.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen