Gratis backup av din telefon

Har du noen gang opplevd å miste telefonen din eller fått den ødelagt, bare for å oppdage at du samtidig mistet alle de viktige telefonnummerene og kalenderoppføringene som du hadde lagret på telefonen? Eller kanskje du har irritert deg grønn over at du ikke kan synkronisere telefonen din mot PC’en uten å kjøpe dyre datakabler eller bluetooth-adaptere? Da har Mobical løsningen for deg.

Synkroniser på 5 minutter
På Mobical sine nettsider kan du nemlig registrere deg gratis og dermed få muligheten til å synkronisere og ta backup av dine kontakter, kalenderoppføringer, notater og oppgaver uten å måtte koble telefonen til en PC. Vi prøvde dette med vår Sony Ericsson K750i, og bare 5 minutter etter vi startet med å registrere oss på Mobical sin hjemmeside, var telefonen synkronisert, og vi kunne se over all informasjonen i nettleseren vår.

mobical_contacts
Få full oversikt over dine kontakter. Du kan også redigere dem og legge til nye om du vil.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


En annen kjekk egenskap er at du kan endre på informasjonen og legge til ny via nettleseren din. Dermed trenger du ikke å ha full-versjon av Outlook for å enkelt redigere dine kontakter eller legge til et nytt møte i kalenderen. Deretter er det bare å synkronisere, og telefonen er oppdatert med dine endringer.

Krever SyncML
Det hele fungerer ved å ta i bruk telefonens støtte for SyncML (hvilket er en forutsetning at den har) og dermed kan du med noen enkle grep synkronisere telefonen din via internett. All informasjonen lagres på Mobical sin server. På den måten har du også tilgang til dine kontakter selv om du ikke har telefonen med deg. Du trenger bare å logge deg inn på deres hjemmesider for å se all informasjon som er lagret.

Perfekt ved bytte av telefon
Denne tjenesten er også perfekt for dem som har kjøpt ny telefon og som ønsker at den nye telefonen også skal inneholde den samme informasjonen som den gamle. La oss gi deg et eksempel: Du eier en Nokia 6230, men har nettopp kjøpt en ny Sony Ericsson K750i. Det eneste du da trenger å gjøre er å synkronisere din 6230 mot Mobical sin server, flytte SIM-kortet ditt over i din nye K750i, få tilsendt et synkroniserings-oppsett fra Mobical, og synkronisere på nytt. Enklere kan det kanskje ikke gjøres!

mobical_devices2
Denne enkle oversikten viser deg hvilken informasjon som lar seg synkronisere for den enkelte modell.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mobical sin tjeneste støtter telefoner fra Alcatel, Ericsson, LG, Motorola, NEC, Nokia, Panasonic, Sendo, Siemens og Sony Ericsson.

Trykk her for å gå til Mobical sin hjemmeside.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen