Test

GrabClipSave

GrabClipSave er en gratis utklippstavle som gjør det mulig å lagre utklippene automatisk til en spesifikk mappe. Du kan velge om bildet lagres på formatene .bmp, .png eller .jpg. Du kan også velge hva slags navn bildefilen får.

Når du trykker på PrintScrn-tasten (eller Alt+PrintScrn for bilde av aktivt vindu) for å ta et bilde av skjermbildet, settes bildet i utklippstavlen og det lagres også i en mappe du spesifiserer i programmet, via "Output/Directory". Hvis du tar et nytt skjermbilde, lagres også dette bildet i den forhåndsbestemte mappen. Du kan lage så mange skjermbilder du orker, bildene lagres automatisk i den spesifiserte mappen. Bare pass på at du har stor nok harddisk for alle bildene.

GrabClipSave er et kjekt program for de som ønsker å lagre mange skjermbilder etter hverandre, uten å måtte kopiere enkelte bilder til et bildeprogram for så å lagre bildene manuelt. GrabClipSave ordner dette automatisk!

NB. Husk at programmet GrabClipSave må kjøre i bakgrunnen, hvis du ønsker at det skal virke. Avslutter du programmet, vil skjermbildene ikke lenger lagres automatisk i den spesifiserte mappe.

Programmet finnes foreløpig kun på engelsk, fransk, italiensk, spansk og tysk. Ikke på norsk.

Du finner nærmere beskrivelse av programmet på boumchalak.net.

GrabClipSaveLast ned GrabClipSave

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen