GPS med split-screen fra Mio

Mio Technology satser hardt på det nordiske markedet og kommer med nye GPS-er på rekke og rad. Nylig har de lagt ut tre nye produkter for salg,
C320, C350 og C520t.

Split-screen
Alle tre produktene kommer med 4,3 tommers widescreen skjerm, Tele Atlas-kart oppdatert januar 2007 og split-screen som gir muligheten til å nå nyttig informasjon samtidig som kartet vises på skjermen.

Den billigste av de tre, C320 koster ca. 2945 kroner og kommer med kart over Vest-Europa i det medfølgende 1Gb minnet. GPS-en kan utstyres med ekstra kart via SD-kortleseren. I likhet med de andre modellene følger det med en dokkingstasjon til C320 med høyttaler og strømkabelinngang.

Bluethoot og TMC
Den litt dyrere versjonen C520 kommer med Bluethoot tilkobling, kan brukes som handsfree, mp3–spiller, billedviser og kalkulator. Prisen ligger på 3395.

Hvis du gir 400 kroner mer for toppmodellen C520T vil du få med alle funksjonene nevnt over. I tillegg er GPS-en utstyrt med dokkingstasjon med mulighet for TMC, fortløpende trafikkoppdateringer. Kjekt å ha når køen tetner til på E6 og du vil fortest mulig hjem etter jobb.


Satser høyt
- Mio satser på å være fremst når det gjelder teknologi, design og ytelse for pengene, sier Jonas Schilén den Nordiske salgs manager for Mio.

Det gjenstår ennå og se om Mio lever opp til dette formålet. Tidligere tester har vist at Mio stort sett leverer sterke produkter av god kvalitet.

Teknofil vil gi deg svaret om de holder oppe denne trenden så snart C520t versjonen har blitt ladet opp og kan testes ut.

Les også:
GPS tester.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen