GPS-mobilen med to fremsider

Lovebird
Mio Lovebird har to sider. Her ser du GPS-siden. (Foto: MSmobiles.com)

Nå kommer GPS-produsenten Mio snart med en ny telefon kalt Mio Lovebird. Telefonen viderefører et noe uvanlig konsept med skjermer på begge sider.

Den ene siden av telefonen er en vanlig telefon med taster og det hele, mens den andre siden er en stor trykkskjerm for blant annet GPS-navigering.

Les også:
Test: GPS-mobilen Mio A501 »
Sniktitt: Garmin Nüvifone »
Ny Windows Mobile lansert »

Kjører nye Windows

Operativsystemet i Lovebird skal være Windows Mobile 6.1. Den store skjermen skal ha 320 x 240 pikslers oppløsning, men det er ikke kjent hvor stor den fysiske størrelsen er. Det samme kan for øvrig sies om telefonens øvrige mål.

Lovebird skal ha støtte for Edge, men det er ikke kjent hvorvidt den har 3G. Det er heller ikke klart om den har Wi-fi, da Mio ikke offisielt har lansert telefonen ennå. Ifølge GPS.no har telefonen et to megapikslers kamera og Bluetooth.

Til fots og bak rattet

Samme nettsted hevder at telefonen har separate navigasjonsmoduser for bruk til fots og i bil. Hvilket navigasjonsprogram som er installert er ikke kjent, men det ville vært overraskende om det ikke var Mios egne Miomap-program.

Telefonen dukket først opp på CES-messen i Las Vegas tidligere i år. Den gangen ville ikke Mio si stort om Lovebird, og produsenten holder fortsatt kortene tett til brystet. Pris og lanseringstidspunkt, og eventuell tilgjengelighet i Norge er noen av mange ting som ikke er kjent.

(Kilder: Msmobiles.com, Navigadget.com, GPS.no)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen