GPS-en for nerdene

Mio har lansert en ny GPS som ser ut til å kunne slå godt an hos nerdene. Den nye GPS-en er nemlig inspirert av TV-serien Knight Rider, og gir deg en følelse av å kjøre Knight Rider-bilen.

Selve kjøregleden vil nok ikke være den samme som å kjøre Knight Rider, med mindre du allerede kjører en heftig Ford Mustang eller en Pontiac Trans Am. Men i det minste har GPS-en en futurisk design i blank svartfarge med røde lysdioder på begge sider av skjermen, og symbolet som vanligvis er en pil på kartet er nå en Knight Rider.

Mio under panseret

Under panseret er det de samme funksjonene og menyene som i andre GPS-er fra Mio. Det hele er bare dekket av et Knight Rider-tema.

Om du skal dra den helt ut er det bare å handle deg svart bengalakk, slik at bilen din får skikkelig stealth-svartfarge. Eller rett og slett bestille en Pontiac Trans Am fra nærmeste en bilimportør.

Den nye GPS-en har fått en pris som tilsvarer 1800 kroner inklusive merverdiavgift, og skal bli tilgjengelig "i løpet av de neste månedene". Om den kommer til norske butikkhyller er imidlertid ikke sikkert, men i verste fall kan de spesielt interesserte bestille den fra utlandet.

(Kilder: Übergizmo)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen