GPS-en for den motebevisste

GPS-en for den motebevisste

Tomtom har lansert en GPS med langt mer fokus på design enn noen gang tidligere. Tomtom White Pearl bør være den perfekte GPS-en for motebevisste damer i VW Beetle eller en Mini Cooper, med perledesign dekorert med et plantemønster. 

Startskjermen er har også fått samme dekor, slik at mønsteret "fullføres" på skjermen. En matchende silkeveske med snøring følger også med, og sørger for at du kan ha GPS-en i håndveska. 

De forhåndsinnstallerte interessepunktene er også myntet på målgruppen, med kategorier som "klær", "ut på byen" og "steder verdt å se".

Basert på Tomtom One IQ Routes

Den nye design-GPS-en er basert på Tomtom One IQ Routes Edition. Dette er den nyeste versjonen av One, som har funksjonen IQ Routes for raskere navigasjon. Funksjonen sørger for at GPS-en velger den ruten som er raskest i praksis. 

Tjenesten skal ifølge Tomtom spare deg for 35 prosent tid når du kjører bil i forhold til om du følger rutene som foreslås av en GPS uten denne tjenesten. Det IQ Routes gjør er å måle hastigheten til et stort antall Tomtom-GPS-er som kjører rundt på veiene, og på den måten vet tjenesten hvilke veier som er den raskeste på forskjellige tider av døgnet. 

En søndags kveld vil det for eksempel ta langt kortere tid å kjøre de veiene som på en mandags morgen gjerne er fulle i trafikkork.

Map Share er også på plass, og denne funksjonen sørger for at du får de nyeste oppdateringene når veiene forandres. I tillegg har GPS-en en kjørefeltvelger som viser det klart og tydelig hvilket kjørefelt du skal holde i god tid.

Tomtom har satt anbefalt utsalgspris på White Pearl til 2295 kroner, og enheten skal selges eksklusivt av Elkjøp fra i begynnelsen av juli.

(Kilde: pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen