Governator åpnet dingsemessa
Teknofil

Governator åpnet dingsemessa

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Den kjente guvernøren for USAs tredje største stat kom til Hannover for å presentere Californias teknologibedrifter for resten av verden. Samtidig håper han å kunne være en døråpner for investorer som vil plassere penger i Californias IT-industri.

Partner
California er i år valgt som særskilt partner for CeBIT. Bakgrunnen er statens spesielle rolle som arnested for ny teknologi. Miljøet rundt Silicon Valley står fremdeles sterkt. Samtidig er Hollywood i California et mekka for digitalt innhold.

At California for tiden har en svært anstrengt økonomi ble forbigått i stillhet. I stedet valgte Schwarzenegger å fokusere på at California er USAs største eksportør av datamaskiner og halvledere (semiconuctors). – På CeBIT vil industriledere fra California se på eksportmuligheter, samtidig som de vil delta med utstillinger og foredrag. Jeg oppfordrer dere til å se nærmere på hva de californiske bedriftene har å by på, sa Shwarzenegger.

Om noen fikk med seg noe av budskapet skal være usagt, men den gamle Hollywood-helten har i alle fall beholdt grepet om sitt publikum. Fotografene slåss om de beste plassene, og etter seansen måtte politiketren signere bilder av en atskillig yngre muskelmann.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen