Gorillababy til mobilen

Mobilversjonen av Gorillapod heter Gorillapod Go-Go, hvilket forsterker vårt inntrykk av at det ikke er grenser for hvilken kreativitet man kan vise til i fleksiblekamerastativbransjen.

Sugekopp
Gorillapod Go-Go er utstyrt med en egen festanordning for mobiltelefoner. Du bytter bare ut det lille festestykket med skrue. I stedet bruker du et festestykke som du enten kan lime på mobilen, eller du kan sette det på med en sugekopp.


Ettersom vi ikke føler for å lime saker og ting til mobilen valgte vi å prøve løsningen med sugekopp.

Vi fant snart ut at det lønner seg å sjekke at sugekoppen har festet seg skikkelig. Gjør du ikke det, risikerer du nemlig at telefonen ramler av. Et godt råd er å fukte sugekopen litt for å få den til å sitte bedre. Men slikk for all del ikke på mobiltelefonen. Den er som kjent en bakteriebombe verre enn et toalettsete.

Fleksibel
Når telefonen er festet på stativet er det bare å tvinne de fleksible beina rundt dertil egnede steder (og jeg presiserer at jeg snakker om beina på stativet). Gorillapod Go-Go har kortere og tynnere bein enn storebror, og blir følgelig ikke like lett å feste.Om du har et ikke alt for tungt kamera kan du selvsagt også bruke gorillaen som kamerastativ. Med sine tre fleksible bein er stativet lett å plassere.

Minigorillaen kommer på markedet om ca en uke, og prisen vil trolig ligge på mellom 200 og 250 kroner.


Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen