GoPro slipper LCD-skjerm til HD HERO

GoPro BacPac settes på baksiden av HD HERO.
GoPro BacPac settes på baksiden av HD HERO.
Den nye lCD-skjermen får plass inne i beskyttelsesboksen.
Den nye lCD-skjermen får plass inne i beskyttelsesboksen.

Er du av typen som liker ekstremsport og som også liker å dokumentere stuntene dine, har du sikkert hørt om GoPro HD HERO. Det er et lite videokamera som er beregnet på tøft bruk utendørs, uten at dette skal gå ut over kvaliteten på videsnuttene dine. HD HERO kan nemlig filme med en oppløsning på 1080p, eller full-HD med andre ord.

Les også: Full-HD i en liten eske

Kameraet leveres med en vanntett boks som tåler dykk ned til 60 meter, samt flere forskjellige festeordninger som gjør at kameraet kan festes på kroppen, hjelmen eller andre steder man har lyst til å feste kameraet.

HD HERO har få knapper og innstillingsmulighetene er begrensede, men man får et kamera som er enkelt å bruke. Desverre har kameraet til nå hatt en ganske stor ulempe. Det har manglet en LCD-skjerm slik at man kan se hva man faktisk har tatt opp.

Les også: Verdens minste full-HD bildebrikke

GoPro lanserte tidlig at de kom til å slippe en LCD-skjerm som skulle kunne festes på baksiden av kameraet, og nå har de lansert LCD-skjermen BacPac som festes på baksiden av HD HERO.

Den nye skjermen er like enkelt utformet som kameraet, og har bare én knapp. Denne knappen slår skjermen av og på, og styrer også avspillingen av innspilte videoer. Med i pakken følger det også med et nytt bakstykke til den vantette boksen, slik at skjermen får plass inne i boksen sammen med HD HERO.

Har du kjøpt deg GoPro HD HERO vil denne skjermen være en gledelig nyhet, ettersom den gir deg mulighet til å se hva du faktisk har filmet før du kommer hjem til pcen. Den nye LCD-skjermen kan kjøpes fra produsentens hjemmeside, og koster 80 amerikanske dollar. Den er også til salgs i noen norske nettbutikker, til litt i underkant av 1000 norske kroner.

Les også: Mer full-HD video fra Nikon

Kilder:
www.gopro.com
www.feber.se
www.nrkbeta.no

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen