Oppfølgeren til Hero5, her avbildet, kommer allerede i år.
Oppfølgeren til Hero5, her avbildet, kommer allerede i år. (Bilde: Kristoffer Møllevik)

– GoPro Hero6 kommer i år

Actionkameraprodusenten har allerede bekreftet Hero5-oppfølgeren.

Annonsør­innhold
7Sense har i samarbeid med Telia utviklet helt ny teknologi og fått den ut i markedet på rekordtid. Den gjør arbeidet i landbruket mer presist og effektivt. Det vil bety mye for norske bønder de kommende årene.
Les hele saken »

Til tross for hard konkurranse ble GoPros seneste actionkamera Hero5 godt mottatt i fjor høst, også her i gården, og allerede nå har den kjente actionkameraprodusenten bekreftet at oppfølgeren er underveis.

Det var i en tale til investorer nylig at selskapet for første gang nevnte GoPro Hero6, som gjengitt hos nettstedet SeekingAlpha.

– Ja, vi kan bekrefte at det vil komme nye kameraer og nytt tilbehør i løpet av året, og det nye kameraet vil være Hero6. Men vi kommer ikke til å dele informasjon om tidspunkter eller andre detaljer rundt lanseringen av disse produktene, sa GoPro-sjefen Nick Woodman. 

GoPro-sjefen Nick Woodman har bekreftet Hero6 og at selskapet trenger hyppigere lanseringer fremover. Her er han i et intervju med TechCrunch under CES-messen i år.
GoPro-sjefen Nick Woodman har bekreftet Hero6 og at selskapet trenger hyppigere lanseringer fremover. Her er han i et intervju med TechCrunch under CES-messen i år. Foto: TechCrunch/YouTube

Trenger hyppigere lanseringer

Dermed ser det altså ut til at selskapet går over til ettårige intervaller når det gjelder hovedmodellene sine, etter at både Hero3, Hero4 og Hero5 ble lansert med cirka to års mellomrom.

Dette har nok sammenheng med at GoPro i en lengre periode har opplevd økonomiske nedgangstider og synkende aksjekurser. I et intervju med TechCrunch på årets CES-messe fortalte GoPro-sjefen at problemene delvis er knyttet til nettopp det faktum at selskapet har vært noe trege med å lansere nye produkter.

Når det gjelder akkurat hva GoPro har på gang er dette altså ennå uvisst, men selskapet har allerede gitt noen signaler om hvor de ønsker seg. På CES-messen snakket Woodman mye om VR og at de har en visjon om et kamera som kan ta opp sfæriske videoer, som Engadget meldte.

GoPro hadde også problemer med dronen sin: Nå kommer imidlertid Karma tilbake på markedet igjen »

Norges beste mobilabonnement

April 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 12G


Jeg er superbruker:

Telipol Fri 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen