Den nye stemmefjernkontrollen Remo.
Den nye stemmefjernkontrollen Remo. (Bilde: GoPro)

GoPro Hero5 har fått en fjernkontroll du kan bruke med stemmen

Skal gjøre det enda enklere å bruke stemmekontrollen på kameraet.

En av de største nyhetene GoPros seneste modell Hero5 hadde å by på var stemmestyring, en funksjon som er ment å la deg bruke kameraet uten å ta hendene vekk fra det du driver med. Nå har det kommet et stykke tilbehør som skal gjøre stemmekontrollen noen hakk bedre.

GoPro dro nemlig nylig sløret av en ny fjernkontroll som lar deg bruke stemmestyringen til Hero5 over lengre avstander. Produktet har fått navnet Remo.

Rekkevidde på 10 meter

Remo fungerer altså ved at du snakker til den på samme måte som du ville snakket til selve kameraet, og fjernkontrollen skal være designet for å snappe opp stemmekommandoer selv under bråkete eller vindfulle omstendigheter.

Det følger med fester til både håndleddet og klærne i pakken.
Det følger med fester til både håndleddet og klærne i pakken. Foto: GoPro

Fjernkontrollen har en rekkevidde på opptil 10 meter og er vanntett ned til fem meter, selv om stemmekommandoer under vann selvsagt vil være noe upraktisk. Det er ellers verdt å merke seg at kontrollen også kan brukes som en fjernutløser til kameraet.

680 kroner i USA

Med i pakken følger det en klype som du kan bruke til å feste fjernkontrollen til klærne, og det følger også med et armbånd du kan bruke om du heller vil ha fjernkontrollen på håndleddet.

Remo er lagt ut med en amerikansk pris på 80 dollar, cirka 680 kroner. Norsk pris og tilgjengelighet er ikke kjent. Under kan du se en kort presentasjonsvideo av det nye produktet.

Hero5 Black er definitivt er godt kamera: Men er det bedre enn konkurrentene?

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen