GoPro har sluppet nytt tilbehør
(Bilde: GoPro)

GoPro har sluppet nytt tilbehør

De populære actionkameraene får mer ekstrautstyr.

GoPro har nå lansert flere nye tilbehørsprodukter til sine svært populære actionkameraer. Totalt er tre nye hus, ett nytt håndtak og oppdatert programvare, både for appen på smartmobil og nettbrett, i tillegg til systemprogramvaren i selve kameraet, nå sluppet.

Diskret, minimal og dobbel

Foto: GoPro

Dersom du ønsker at kameraet skal gjøre så lite som mulig av seg mens du bruker det, har GoPro nå kommet med Blackout Housing. Det er et mattsvart hus som dekker over lampene på huset, i tillegg til at det reflekterer minimalt med lys. Med dette huset følger det også med mattsvarte klistelapper som kan dekke LCD-displayet også, slik at det kun er området over objektivet som er blankt.

Foto: GoPro

I tillegg kom en ny utgave av minimalist-huset Frame, den minste og letteste holderen til GoPro. Den gir som før tilgang til alle kontakter, i tillegg til at den gir best mulig lydopptak fordi kamerahuset ikke er kapslet inn. Denne holderen støtter også «ryggsekkene» til GoPro, slik at dersom du bruker ekstradisplayet eller den store batteripakken, vil denne holderen også holde disse på plass.

GoPro Dual Hero hus.
GoPro Dual Hero hus.Foto: GoPro

Til sist kom et nytt hus for de som ønsker å ta opp 3D-video ved hjelp av to Hero3+-kameraer. Kamerahuset Dual Hero System rommer to kameraer side ved side. Ved hjelp av denne riggingen kan 3D-video tas opp, eller at disse to kameraene selvsagt kan jobbe uavhengig av hverandre om du ønsker å bruke ett til stillbilder og ett til video. 

GoPro Gooseneck.
GoPro Gooseneck.Foto: GoPro

I tillegg lanserte GoPro et håndtak de kaller The Gooseneck. Det er rett og slett et fleksibelt håndtak som mest av alt ligner det ene benet til en GorillaPod. 

Ny programvare

GoPro lanserte også nye versjoner av programvaren til kameraene sine. Både appen som kan fjernstyre kameraet og den innebygde programvaren i kameraet ble oppdatert.

GoPro App har nå fått mulighet til å trådløst oppgradere kameraet med ny innebygd programvare. Den nyeste versjonen av denne programvaren for Hero3+ Black-modellen har implementert flere nye opptaksmoduser, blant annet SuperView 1080/60 og 1080/50. Auto Low Light støtter nå høyere bilderater, og det har kommet mange flere innstillinger når kameraet bruker Protune-modusen.

Er du på jakt etter et action-kamera?
Dette er de heteste modellene akkurat nå »

(Kilde: petapixel.com)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen