(Bilde: Android Guys)

– Googles smartklokke er nær lansering

«Google Gem» kan sammenfalle med KitKat-lansering.

Rykter om ei smartklokke fra Google har versert tidligere, og nå dukker de opp igjen. Denne gangen er anledningen Android 4.4 KitKat, som er ventet å bli annonsert ved siden av smarttelefonen Google Nexus 5 i disse dager.

Ifølge 9to5Google skal smartklokka, som visstnok har kodenavnet «Gem», være tett forbundet med nettopp KitKat og den smarte støttetjenesten Google Now.

Nyttig info

Google Now bringer opp informasjon til deg når du trenger det, som for eksempel hvor lang tid det tar å reise hjem når du er ferdig på jobb, værmeldinger, varsler om avtaler, nærmeste butikk når du skal ut på shopping, og så videre.

Å ha tilgang til dette på håndleddet kan være akkurat det smartklokker trenger, og ellers går ryktene ut på at «Google Gem» vil ha fokus på batteritid, et stemmebasert grensesnitt og en kjekk Bluetooth 4.0-kobling til smarttelefonen din.

KitKat er ventet å bli annonsert samtidig som Nexus 5, og det er angivelig i kveld. En av kildene til 9to5Google opererer imidlertid med datoen 31. oktober. Vi får vente og se.

Smartklokka fra rivalen ble ikke godt mottatt:
Les dommen av Samsung Galaxy Gear »

(Kilder: 9to5Google via DVICE)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen