Google Pixel har fått norsk pris.
Google Pixel har fått norsk pris. (Bilde: Google)

Så mye vil Google Pixel koste i Norge

CDON.com har satt pris, men ingen lanseringsdato.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Google lanserte på tirsdag to splitter nye mobiltelefoner. Med den nye Pixel-serien skrinlegges dagens Nexus-navn, og med på kjøpet følger det dessuten en egen assistent. 

For selve telefonen er produsert av HTC, og for å skille seg fra mengdene – og HTC 10 – er det tjenestefunksjonene som er de store nyhetene med disse to nye modellene. Her satser Google tungt på å hjelpe deg via telefonen din. 

Starter under syv tusen kroner

Det er CDON.com som nå har lagt ut priser på forhåndsbestilllingene av Googles nye telefoner. Den er nemlig ikke kommet i handel riktig enda, men likevel gir dette en slags pekepinn på hva du må belage deg på å betale. 

Dette koster de hos nettbutikken: 

  • Google Pixel 32 GB: 6990 kroner
  • Google Pixel 128 GB: 7990 kroner
  • Google Pixel XL 32 GB: 7990 kroner
  • Google Pixel XL 128 GB: 8990 kroner

Etter lanseringen tidligere i uken var altså de norske prisene ikke kjent, men våre antagelser fra lanseringen virker å stemme ganske godt: 

«I Norge vil dette trolig tilsvare en pris på rundt 6-7 tusen for Google Pixel, mens XL vil gå for en drøy tusenlapp mer. Dermed havner Pixel-mobilene i den dyrere enden av skalaen, men det er vel å forvente når Google først slår på stortromma.»

Tek.no har tatt kontakt med Google for å høre om de har noen offisielle priser på Pixel-telefonene. Vi kommer tilbake med en oppdatering så fort selskapet gir oss svar. 

Oppdatert: Prisene har nå steget, og billigste Pixel-modell starter nå på 8000 kroner, mens den heftigste Pixel XL-modellen med 128 GB lagring koster 10 000.

Google lanserte mer enn bare telefoner på tirsdag: 
Sjekk ut de nye VR-brillene til selskapet »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen