Google vinker

Annonsør­innhold
Les hele saken »

På Google I/O-konferansen har søkegiganten demonstrert Google Wave, et verktøy som skal gjøre det enklere å kommunisere og samarbeide med andre. Wave skal være åpen kildekode, og ha gode muligheter for utvidelse.

Wave kjører fullstendig i nettleseren, og den lille demonstrasjonen Google holdt er meget imponerende. Programmet er basert på HTML5-standarden, som foreløpig ikke er ferdig-utviklet. Likevel håper Google at de skal kunne slippe Wave i løpet av året.

Wave organiserer samtaler som tre-strukturer, hvor du kan invitere andre til å se og delta i deler av en samtale. Når du skriver en melding til de andre, kan de se teksten etterhvert som du skriver den (du kan slå det av, dersom du ikke liker at andre ser hva du skriver først). Du kan enkelt legge inn videoer, bilder osv. Google demonstrerte også at det er mulig å dra bilder direkte fra operativsystemet og inn i nettleseren, og bildene blir automatisk lastet opp.

Du kan be Google fortelle deg når Google Wave blir tilgjengelig for alle på wave.google.com. Googles presentasjon er lagt ut på Youtube, og du kan se hele presentasjonen her.

(Kilder: Google Wave)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen