Google Toolbar oppdatert

Google Toolbar

Verktøylinjen Google Toolbar er et tilleggsprogram for nettleseren din som gir den en rekke ekstraverktøy. Google Toolbar er nå sluppet i ny og oppdatert versjon med følgende nyheter:

 • Google Safe Browsing
  En integrert funksjonen i Google-verktøylinjen. Denne sikkerhetsfunksjonen varsler deg hvis du er utsatt for svindelforsøk på Internett, såkalt phishingforsøk.

 • Abonner på innmating
  Du kan abonnere på dine favorittområder dine med ett klikk. Verktøylinjen registrerer automatisk om innhold på en nyhetsside er tilgjengelig for abonnement, og aktiverer "Abonner"-knappen for å varsle deg. Når knappen er aktivert, klikker du bare "Abonner", så kommer du til den valgte innmatingsleseren og kan bekrefte abonnementet.

 • Send via Gmail
  Denne funksjonen åpnes automatisk når du klikker på en e-postkobling slik at du kan sende en melding via e-posttjenesten Gmail.

 • Tilpassede utfordringer
  Mulighet til å ordne knapper og søkebokser - dette er en funksjon for Google Toolbar i Firefox.

 • Bokmerkesøk
  Når du starter å skrive et søkord i verktøylinjen kommer programmet med forslag om bokmerker du tidligere har lagret med programmet. Hensikten er å finne tilbake bokmerker om du har "glemt" eller ikke husker på i farten.

Du finner Google Toolbar på nettsiden toolbar.google.com, men den norske versjonen av Google-vesktøylinjen finner du på denne siden. Du må ha Windows 2000 eller XP.

Vi gjør oppmerksom på at Google Toolbar fortsett er på betaversjon, og derfor kan være ustabil.

(Kilder: Google Blog, Google Toolbar)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen