Google spiser seg selv

Om alt går etter planen vil Google Will Eat Itself (GWEI) ha kjøpt nok aksjer i Google om 3,44 millioner år. I dag eier de 47 aksjer i selskapet, til en verdi av $17 000, eller 115 000 kroner. Alt dette er finansiert gjennom Google AdSense-reklamer plassert ut på en rekke hemmelige nettsider.

Googles hovedinntektskilde er AdSense-programmet, som de bruker til å selge tekstreklame på en stor mengde nettsider. Hver gang folkene bak GWEI mottar en sjekk fra Google, kjøper de nye Google-akjser.

- Nå har vi satt opp et stort nettverk av ulike AdSense-kontoer for våre skjulte nettsider. Hver gang noen besøker en slik nettside innenfor vårt nettverk, startes en serie med automatiske skript. For hvert klikk mottar vi en mikrobetaling fra Google, står det å lese på nettsidene.

Bak prosjektet står en rekke østerikere. De skriver på nettsiden at alle som registrerer seg i GTTP, en underorganisasjon av GWEI, vil få utbetalt penger når GWEI har tatt over hele Google. Så dersom du kan vente i 3 millioner år, vil det være lurt å registrere seg.

Du kan selv besøke nettsiden på GWEI.org.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen