Google søker i TV-programmer


Klikk på bildet!

Betaversjonen lar deg søke i programmer som nylig har gått på amerikansk TV, eller som vil bli sendt i nærmeste fremtid. Google sin oversikt over programmer er langt fra komplett ennå, og inkluderer stort sett bare de største amerikanske TV-nettverkene, slik som Fox, CBS, NBC og ABC.

Det oppsiktsvekkende med dette søket, er at du faktisk også kan søke gjennom innholdet i programmet, og om du søker på Atlantis vil Google Video finne alle programmer som har nevnt Atlantis i løpet av den siste måneden. I søkeresultatene finner du også stillbilder fra programmet, sammen med dialogen som foregikk på dette tidspunktet.

Det er også mulig å begrense søket ditt til å bare gjelde i en geografisk region, basert på amerikanske postkoder, som gjør at bare resultater fra TV-kanaler som er tilgjengelige for deg vil bli vist. Søket inkluderer foreløpig bare TV-programmer, og tar ikke med filmer og programmer som ligger åpent tilgjengelig på nettet.

Det er sannsynlig at Google vil utvide denne tjenesten med muligheten til å laste ned og se hele programmet etterhvert, i form av en betalingstjeneste, men Google har ikke komt med noen kommentarer på dette området.

Selv om tjenesten foreløpig er begrenset til amerikanske TV-kanaler, kan du prøve tjenesten på video.google.com. Såvidt Programmer.no kjenner til, foreligger det ingen umiddelbare planer om å komme med en versjon tilpasset det norske markedet.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen