Google Plus får spilltjeneste

Tar opp konkurransen med Facebook.

Facebook sin spilltjeneste har som kjent høstet stor suksess, og helt siden konkurrenten Google Plus ble lansert har det gått rykter om at også denne ville få en egen spillplattform.

Flere spill allerede kunngjort

Nå er dette endelig blitt en realitet. Ifølge Google er arbeidet med å rulle ut spill på sin Google Plus-tjeneste allerede i gang, og 16 titler er hittil kunngjort, inkludert velkjente aktiviteter som Angry Birds og Sudoku.

I tillegg vil blant annet utvikleren Kabam, som stod bak det populære Facebook-spillet Kingdoms of Camelot, slippe sitt nye spill Edgeworld i tjenestens oppstartsfase.

Som et midlertidig tiltak for å tiltrekke seg spillutviklere tar Google et gebyr på kun 5% for de virtuelle transaksjonene på spilltjenesten. Til sammenligning tar Facebook hele 30 prosent for bruk av sitt Facebook Credits-system.

Det er ennå uvisst nøyaktig når spilltjenesten vil bli fullt ut tilgjengelig for alle i Google Plus, så brukerne oppfordres simpelthen til å holde utkikk på kontoen sin og gi tilbakemeldinger etter hvert som tjenesten lanseres.

(Kilder: Forbes, Google)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen