Google på mobilen

Man kan si mye om Google, men selskapet hviler ikke på sine laurbær. De siste årene har søkemotoren fått stadig nye funksjoner som bildesøk, prissøk og nyhetssøk. Nå topper selskapet det hele med en SMS-tjeneste.

Mange av tjenestene som nå tilbys via tekstmeldinger kan minne om det som her til lands tilbys av Gule Sider og Telefonkatalogen.

Man kan for eksempel søke etter forretninger og tjenester i nærområdet, eller søke etter personer i telefonkatalogen ved hjelp av navn eller nummer.

Det er også mulig å søke etter priser på produkter, finne definisjoner på uttrykk og slå opp forskjellige postnummer og koder. På toppen av det hele har Google laget en kalkulator, samt muligheten til å søke gjennom den vanlige søkemotoren og se utklipp fra nettsidene man finner.

Hittil er det kun amerikanske mobileiere som får boltre seg med Google SMS, som i løpet av en prøveperiode kommer til å være gratis i bruk. Ifølge hjemmesidene til Google jobber imidlertid selskapet med å få på plass den nye tjenesten også i andre land.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen