Google med videoblogging?

Det er ikke komt noen formell annonsering fra selskapet om den nye tjenesten, og detaljene om den nye tjenesten er derfor noe uklar. Ved å la brukerne laste opp selvproduserte filmer, vil selskapet eksperimentere med hvilken informasjon de kan søke i og vise informasjon om video.

Ifølge Larry Page kommer selskapet til å annonsere tjenesten i løpet av noen få dager. Uttalelsene kom under en paneldebatt Page deltok i ved National Cable & Telecommunications-messen i San Fransisco i går. Page er ikke sikker på nøyaktig hvilke typer videofiler selskapet kommer til å motta og indeksere, og det virker som om dette er mye opp til forbrukerne.

Siden Google allerede driver Picasa, som lar deg lagre og organisere bilder, og Blogger, som lar deg opprette og styre din egen blogg, er det flere som tror at videotjenesten vil bli brukt til videoblogging.

Page tror ikke at det kommer til å bli et stort problem at personer laster opp pornografiske filmer. Det finnes mange teknologier man kan bruke for å stoppe dette. Det kan opprettes en voksen-avdeling, eller noe lignende. Jeg tror ikke det kommer til å bli et stort problem, uttalte han til nettavisen advancedIPpipeline.

Når tjenesten er klar for forbrukere, vil den etter all sannsynlighet dukke opp på Google Labs.

Kilde: advancedIPpipeline

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen