Google med hjemmesideprogram

Søkegiganten Google har sluppet prøveversjon av en ny tjeneste som kan brukes til å lage en hjemmeside. Tjenesten heter Google Page Creator og du trenger ikke å installere noen programmer. Du bare logger deg på med din Google-konto, og lager hjemmesiden direkte i nettleseren. Du kan så med ett klikk publisere hjemmesiden på Internett.

Dette er i utgangspunktet et såkalt WYSIWYG-verktøy det vil si at du trenger ikke å kunnen noen HTML-koder for å lage hjemmesider. De som kan HTML-koder har likevel mulighet til å slå på HTML-visning. Du kan velge imellom en rekke themes og teksttyper for hjemmesiden din.

Google gir også bort 100 MB lagringsplass for din hjemmeside, og du slipper å ha reklame på hjemmesiden. Adressen til hjemmesiden din blir http://ditt_gmail_brukernavn.googlepages.com.

Du finner Google Page Creator på pages.google.com. Les mer om tjenesten på denne siden. Du må ha Google-konto for å bruke tjenesten. Den krever Internet Explorer 6.0 eller Firefox 1.0 eller nyere. Du må også ha Javascript og informasjonskapsler (cookies) slått på i nettleseren.

Kilder: neowin.net

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen