Google Maps får værinformasjon

Karttjenesten Google Maps er nå blitt oppdatert med informasjon om værforhold verden rundt. Informasjonen er hentet fra tjenesten The Weather Channel.

Den nye funksjonen fungerer foreløpig ikke med den norskpråklige versjonen av Google Maps. Du må først eventuelt endre til engelsk ("English (US)") via Gmail, Innstillinger, Generelt, Språk, før denne muligheten dukker opp i menyen.

For å få frem værinformasjonen, må du først logge deg på Google-tjenesten, for eksempel med din Gmail-konto. Videre må du klikke på "My Maps"-fanen i Google Maps, og velge The Weather Channel under Featured Content.

Dersom du ønsker mer detaljert værinformasjon fra et spesifikt sted, kan du klikke på temperaturboblen på det aktuelle stedet. Du kan zoome inn på kartet dersom du ønsker å se værinformasjon fra flere steder.

Tjenesten er et godt alternativ for de som ønsker værinformasjon fra et reisemål for eksempel, men den er foreløpig ganske begrenset når det gjelder enkeltsteder. Eksempelvis ble det ikke vist noen informasjon om Oslo da vi zoomet inn på Norge.

(Kilde: PC World.com)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen