Google i lommeformat

Like før jul lanserte søkegiganten Gmail til mobilen. Nå skal også søkemotoren til Google gjøres enklere å bruke rett fra mobilen.

Google lanserer nå en personlig nettportal skreddersydd for mobiltelefoner. Tjenesten gjør det mulig for mobilbrukere å søke rett fra mobilen, eller sjekke e-post, nyheter, værmelding og børsmeldinger.

Konkurranse
Det er ikke bare Google som kjemper om mobilbrukernes surfevaner. Som vi har skrevet tidligere har også Yahoo nettopp lansert en mobilløsning som skal gjøre surfing fra mobilen enkelt og oversiktlig, samt at Microsoft, America Online og InfoSpace har liknende løsninger.

Googles nye mobilportal er foreløpig bare lansert i USA, men det tar neppe lang tid før også vi kan ta i bruk denne tjenesten. Og Google legger ikke skjul på at de mener mobiltelefonen er viktig.

- Mobiltelefonen er noe du bærer med deg hele tiden, sier produktsjef for Googles trådløse tjenester Deep Nishar til Reuters.com

- Det er en forlengelse av et menneskes personlighet, og derfor bør e-post og annen viktig informasjon kun være ett klikk unna, sier han.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen