Google gjenåpner Writely

Alternativ tekst mangler

Writely er et nettbasert tekstbehandlingsprosjekt som bruker Ajax-teknologien. Prosjektet ble lansert i 2005, og kjøpt opp av søkegiganten Google i mars 2006.

Prosjektet har vært stengt for nye brukerregistreringer i en periode hvor utviklerne har jobbet med å tilpasse Writely for Google programvarearkitektur. Google har gjenåpnet tjenesten for registrering av nye brukere.

Writely er en brukervennlig tjeneste som tilbyr vanlige tekstbehandlingsfunksjoner. Tjenesten gjør det blant annet mulig for flere personer å jobbe med samme dokumentet i sanntid, og automatisk lagring hvert tiende sekund.

Writely støtter blant annet dokumenter fra Microsoft Word og OpenOffice, og støtter formater som RTF og rent tekstformat. Du kan også lagre et dokument på et PDF-format.

Tjenesten kan brukes som et hjemmesideprogram - enten som et WYSIWYG-program eller med HTML-koder. Du kan også bruke tjenesten til å skrive innlegg i blogger, og publisere innleggene ved et museklikk.

Du finner tjenesten på writely.com. Vær oppmerksom på at tjenesten er fortsatt på betastadiet, og derfor kan være ustabil. Writely finnes foreløpig ikke i norsk språkversjon.

(Kilde: Betanews)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen