Google er nummer 2

Google passerte nylig Microsofts innholdsportal MSN.com i antall besøkende, men det er fremdeles et svært tett løp mellom de to gigantene. I dag er omtrent 25,95% av nettbrukere innom Google.com, mens 28,25% av nettbrukere besøker Yahoo, som har førsteplassen. MSN.com når 24,05% av verdens nettbrukere på en dag.

Alexas nettranking er den mest anerkjente på nettet. På deres topp 10-liste finner man videre Yahoo Japan, Baidu.com (en kinesisk søkemotor), MySpace og Ebay.

I Norge er MSN.no fremdeles øverst på Alexas ranking. Her kommer Google på både tredje- og fjerdeplass, men Google.no og Google.com. Vår søsterside Hardware.no havner tilsvarende på en 85. plass.

Mer nytt fra Google

En av grunnene til at Google klatrer på rankinglisten, kan være selskapets tendens til å lansere nye tjenester svært ofte. Nå jobber søkegiganten også med små endringer i grensesnittet til søkemotoren.

Klikk på bildet!
Klikk på bildet! (Bilde: YellowPipe.com)

Som du kan se på bildet over, planlegges det en mulighet til å søke gjennom en side som du allerede har funnet i et tidligere søk. Ved å trykke på de blå pilene foran et søkeresultat, vil du få opp flere alternativer for den nettsiden, gjerne sammen med flere resultater fra samme siden.

Det er ikke klart når Google velger å legge ut disse endringene.

Kilder: Alexa.com, YellowPipe.com

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen