Google Dokumenter oppgraderes

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Søkegiganten har lansert en oppgradert versjon av kontorpakken Google Dokumenter.

Tekstbehandlingsprogrammet har fått flere nyheter som blant annet bedre punktlister og nummererte lister, og det skal også være enklere å justere et bilde i et dokument.

Regnearket har fått et nytt verktøy for å fryse rader, og sortere og organisere regneark. Dette kan gjøres ved hjelp av en sorteringslinje under hver kolonne.

Importering av dokumenter er blitt enklere, og de importerte dokumentene skal på en bedre måte enn tidligere beholde tekstformatering og struktur i dokumentet.

Videre skal det være enklere å samarbeide med dokumenter – nå skal opptil 50 personer kunne jobbe samtidig med samme dokumentet. Brukerne vil kunne se endringene i sanntid mens et dokument er blitt redigert. Google Dokumenter har fått et nytt tegneverktøy som gjøre det mulig for flere personer å samarbeide med diagrammer og andre effekter i sanntid.

Den nye versjonen av Google Dokumenter skal være betydelig raskere å jobbe med, noe som blant annet skyldes raskere Javascriptmotor. Tjenesten har også fått flere nye hurtigtaster.

(Kilde: Google)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen