Google Desktop 3.0 sluppet

Google har nå sluppet den endelige versjonen av Google Desktop 3.0. Blant nyhetene er funksjonen "Quick Search Box" som gjør at du kan få rask tilgang til Googles søkevindu med en hurtigtast. Har du Google Desktop 3.0 installert, og trykker to ganger på CTRL-tasten på tastaturet vil Google-dialogboksen dukke opp midt i Windows-skjermbildet. Klikker du to ganger til på samme tast vil dialogboksen forsvinne.

Andre nyheter i Google Desktop 3.0 er mulighet til søk på mange datamaskiner, mulighet til å sende enkelte deler av verktøylinjen til venner og kjente, mulighet til å skreddersy verktøylinje-funksjoner, og mulighet til å passordbeskytte søkeresultat. Du kan også stenge av søkefunksjonen slik at eventuelt andre brukere ikke skal kunne søke på PCen din.

Du kan også bruke programmet Google Desktop 3.0 til å søke etter diverse data på PCen din som filer, e-post og nettsider som du har besøkt. Det kan også brukes til å søke på Internett.

Du kan se en oversikt over alle funksjonene i Google Desktop 3.0 på denne siden. Last ned Google Desktop 3.0 fra desktop.google.com. Den norske versjonen av Google Desktop er foreløpig ikke klar i versjon 3.0, men du kan laste ned versjon 2.0.

Kilde: betanews.com

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen