Google Desktop 2 ut av beta

Google slapp en betaversjon av søkeprogrammet Google Desktop 2 i august. Nå er den endelige versjonen klar for nedlasting. Når Google Desktop 2 er installert får du en vertikal verktøylinje (Sidebar) på skjermen med en del nyttig informasjon. Du får blant annet informasjon om e-post hvis du bruker Microsoft Outlook og mulighet for nyhetsfeed. Her kan du også ha lenker til favoritt nettsider via funksjonen Quick Find.

Du har muligheten å utvide Google Desktop 2 med tredjepartsprogrammer som for eksempel kontrollpanel for iTunes og Winamp. Du kan også legge til ordbøker og systemovervåking bare for å nevne noen få eksempler.

En nyhet i den endelige versjon av Google Desktop 2 er støtte for scriptespråk som JavaScript og VBScript. Les mer om dette på nettsiden som er spesielt rettet mot utviklere.

Google Desktop 2 er i utgangspunktet for hjemmebrukere, men programmet finnes også i en Enterprise Edition (gratis) som er tenkt for bedrifter. Den har blant annet ekstrafunksjoner som gjelder sikkerhet og administrasjon.

Du finner mer informasjon om Google Desktop 2 på desktop.google.com og i Google Desktop blog

Last ned Google Desktop.

Kilde: betanews.com

Kommentarer (2)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen