Google begrenser refunderingsfunksjonen

I Android Market er du vant med å kunne prøve applikasjoner grundig før du betaler. Det tar nemlig 24 timer fra du laster ned en applikasjon som koster penger til Google krever inn pengene. Dersom du innenfor 24 timer avinstallerer applikasjonen, slipper du å betale.

I løpet av de neste par ukene kommer Google med en oppdatert versjon av Android Market. Det høres ut som gode nyheter, men muligheten til å prøve programmer før du kjøper blir kraftig redusert.

Prøv i 15 minutter

I den nye versjonen av Android Market gjelder det å være rask om du ikke er fornøyd med applikasjonen. Nå vil det kun være mulig å levere tilbake programmer uten å betale i 15 minutter, ifølge Googles utviklerblogg.

– Siden brukere flest som refunderer applikasjoner gjør det innenfor minutter vil vi redusere refunderingsvunduet til 15 minutter. Det vil for det meste ikke merkes av de som kjøper programmer men vil hjelpe utviklerne å håndtere forretningen mer effektivt, sies det på android-developers.blogspot.com.

Også gode nyheter

På den positive siden skal det bli lettere å få informasjon om applikasjoner på forhånd. All informasjon er tilgjengelig på én side i stedet for i flere faner, og et nytt vurderingssystem skal være på plass.

"Relatert innhold" er en funksjon som skal vise deg hvilke andre applikasjoner du kanskje vil like med tanke på den applikasjonen du laster ned.

Samtidig øker maksimum størrelse på programmer i Android Market til 50 MB for å støtte rikeligere spillopplevelser. Det er imidlertid ikke spesielt mye om du sammenligner med spillet "Infinity Blade" med heftig grafikk til Iphone som har en samlet filstørrelse på 318,3 MB.

Les mer om forbedringene i nye Market »

(Kilde: android-developers.blogspot.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen