Google-TV utsatt

Vi har tidligere snakket om Google-TV og at dette er en satsing som tar sikte på at internett og TV skal bli ett. Det var ventet at årests CES-messe i Las Vegas, som starter om noen dager, skulle bli Googles store sjanse til å vise teknologien i ferdig versjon.

 

Utsatt
Nå sier imidlertid Google selv at produsentene bør vente. Noe av grunnen er en noe kjølig mottagelse av konseptet til nå. Google mener tydeligvis også at de trenger lenger tid til å gjøre teknologien bedre.

I følge New York Times har Google selv henvendt seg til sine partnere om ikke å slippe nye produkter før neste versjon av programvaren er klar. Interessant er det også at Google neppe blir klar til årets CES-messe. I praksis betyr dette ingen nye produkter som kjører systemet, i alle fall hvis produsentene velger å høre på Google.

Det har tydeligvis blant annet Toshiba tenkt å gjøre og vil ikke vise produkter i denne kategorien. Andre partnere som Google har er store selskaper som Sony, LG og Sharp. Ikke særlig gode nyheter for alle dem som venter i spenning på Google-TV og ikke særlig gode nyheter for produsenten av maskinvare. Spørsmålet er om Google nå mister toget og at andre aktører klan ta betydelig innpå eller dra fra.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen