Google Nexus 7 selger som varmt hvetebrød

Google Nexus 7 selger som varmt hvetebrød

Android 4.1-nettbrettet er utsolgt i de fleste butikker i USA.

Googles nye Nexus 7-nettbrett har blitt veldig godt mottatt etter at det ble lansert i USA i slutten av forrige måned. Det skriver Cnet.com.

Forhåndssalget har faktisk gått så bra, at det nå er nesten umulig å få tak i Nexus 7 i butikkene.

Det har en stund vært mulig å forhåndsbestille Nexus 7 i Google Play Store i USA, selv om nettbrettet offisielt ikke skulle være i salg før i midten av juli. Flere amerikanske butikker, som GameStop og Staples, fulgte raskt etter med mulighet for forhåndsbestilling.

Utsolgt overalt

GameStop, som selger 16 GB-versjonen, rapporterer at nettbrettet er utsolgt og i bestilling. En talsperson for GameStop forteller til Cnet at de forventer å kunne levere en ny ladning med Nexus 7-nettbrett den 7. august. Også butikker som Staples, Office Depot og Sam's Club oppgir Nexus 7 som utsolgt, uten ytterligere informasjon om når de får inn flere.

Google Nexus 7 er produsert av Asus, og det første som benytter den nyeste 4.1 Jelly Bean-versjonen av Android. Nettbrettet kommer med en 7-tommers skjerm. Til tross for en forholdsvis lav pris på 249 dollar for 16 GB-versjonen kommer det med en Nvidia Tegra 3 firekjernersprosessor og en skjerm med oppløsning på 1280 x 800 punkter.

Tilgjengelig i Europa nå

Det er foreløpig usikkert når Nexus 7 blir tilgjengelig her i Norge. Men det rapporteres nå at kunder i Storbritannia som har forhåndsbestilt nettbrettet i disse dager har fått bekreftelse på at nettbrettet snart vil bli sendt ut.

Her kan du lese vår sniktitt på Google Nexus 7.

(Kilder: Cnet.com og Phandroid.com)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen