Google-mobil bekreftes

Allikevel er det ikke 100 prosent sikkert at dette vil bli en mobiltelefon vi kommer til å se i våre butikker i fremtiden. Ikke minst fordi dette kun er ett av 18 FOU-prosjekter (Forskning og Utvikling) selskapet jobber med for tiden. Hvorvidt dette noen gang blir satt i produksjon er dermed uvisst.

En annen og kanskje like viktig grunn er at selskapet selv hevder at dette prosjektet er ment å introdusere selskapet til den såkalte tredje verden. Dette sier i hvert fall Google-sjefen i Spania, Isabel Aguilera.

Ingen Iphone-dødare

Dersom det siste viser seg å være strategien som selskapet velger vil nok ikke denne mobilen leve opp til ryktene den siste tiden. Denne telefonen har nemlig blitt hausset opp som en såkalt Iphone-dødare.

Vi snakker trykksensitiv skjerm, god ytelse og tett Google Talk-integrasjon. I tillegg skal den være utstyrt med GPS for enkel navigering via Google Maps. Selvsagt har den også det som trengs av viktig mobilteknologi.

Ifølge ryktene skal mobilen være et samarbeidsprosjekt mellom Google og mobilgiganten Samsung. Dette har hverken blitt bekreftet eller avkreftet av Aguilera.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen