Ingen vet hvordan Googles konsoll vil fungere, men det er naturlig å tro at den vil kunne kobles direkte til applikasjonsbutikken Google Play.
Teknofil
Ingen vet hvordan Googles konsoll vil fungere, men det er naturlig å tro at den vil kunne kobles direkte til applikasjonsbutikken Google Play. (Bilde: Illustrasjon: Google/Shutterstock)

– Google lager egen spillkonsoll

Slippes til høsten sammen med en Android-klokke, ifølge Wall Street Journal.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Den Android-baserte spillkonsollen Ouya ble sluppet for bare et par dager siden og store nettbutikker som Amazon ble raskt ut solgt for den lille spillmaskinen. Nå virker det som Google ikke vil la Ouya få leve uten litt skikkelig konkurranse.

Ifølge den anerkjente avisen Wall Street Journal jobber Google med både en spillkonsoll basert på Android samt en helt ny smartklokke. 

Kan komme allerede i høst

De anonyme kildene til Wall Street Journal sier at de to produktene vil dukke opp på markedet så tidlig som i høst, selv om det fortsatt ikke er noen informasjon om spesifikasjoner, utseende, pris eller tilgjengelighet. 

Ifølge de samme kildene jobber den amerikanske nettgiganten også med en oppgradering av musikkdingsen Nexus Q, som de opprinnelig viste frem i 2012. Den dukket aldri opp i butikker etter at den ble slaktet av anmeldere, men nå skal Google altså prøve å fikse den runde ballen og få den ut på markedet. 

(Kilde: WSJ via Reuters)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen