Google har lansert sin første butikk
Teknofil
(Bilde: Shutterstock)

Google har lansert sin første butikk

«The Google Shop» er Googles svar på Apple Store.

Både Apple og Microsoft har lenge hatt fysiske butikker du kan gå i for å kjøpe produkter, få hjelp eller titte. Nå melder The Next Web at Google endelig har åpnet sin første butikk. Den har fått navnet «The Google Shop», og ligger i London. Fra butikken skal Google selge både Android-telefoner, -smartklokker og -nettbrett, i tillegg til Chromebook-er, Chromecast-er og andre Google-produkter.

Det skal også holdes jevnlige foredrag og arrangementer i butikken, og du kan få hjelp og kundeservice der. Google skal også ha installert flere interaktive opplevelser i lokalet, til underholdning for de besøkende. 

Apple har hatt fysiske butikker lenge. Nå kommer Google etter. Her fra Apple Store i Santa Monica i California.
Apple har hatt fysiske butikker lenge. Nå kommer Google etter. Her fra Apple Store i Santa Monica i California. Foto: Apple

Du kan blant annet male en vegg med digital maling, eller ta en flyvetur i Google Earth gjennom en heldekkende surroundskjerm. Et mer kuriøst innslag er det selskapet selv kaller «Virtual Space Camps», som skal lære barn å kode. Det er nok også grunn til å tro at produkter som for eksempel Google Glass vil være naturlige utstillingsobjekter.

Selve butikken er for øvrig en del av en større butikk, Curry's PC World. Det er også ventet to til i løpet av året, i samme butikkjede i Fulham og Thurrock Megastores.

Selskapet har ambisjonene på topp:
– Google er en million mil unna målet sitt »

(Kilde: The Next Web)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen