Google gjør nettleseren sin ett hakk smartere
Teknofil
(Bilde: Google/Teknofil)

Google gjør nettleseren sin ett hakk smartere

Oppgraderer Chrome til både PC-en og Android-enheter.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Én av favorittfunksjonene våre i Googles nettleser Chrome er det smarte adressefeltet på toppen av nettleseren, som selskapet kaller Omnibox. Nå har Google oppdatert nettleseren sin, og det er nettopp Omnibox som ha blitt bedre i Chrome 29.

I den nye utgaven lover Google mye bedre søkeresultater når du vil søke etter noe i Omnibox. Det skal gå både fortere å få opp søkeforslag, og resultatene skal basere seg på nettsider du har besøkt tidligere, så de blir enda mer relevante for deg.

Fjern alle utvidelser umiddelbart

Google har også lagt til en knapp du vil finne under Innstillinger, hvor du kan gjøre en "omstart" av nettleseren, og tilbakestille den til sin opprinnelige form. Denne funksjonen skal være myntet på alle som har lastet ned litt for mange utvidelser, og bare vil starte på nytt med blanke ark. Omstarten skal ikke påvirke bokmerker, temaer eller apper. 

Mac-versjonen av Chrome har også fått en bedre støtte for varslinger, så du kan "følge med på hva som skjer når du jobber med appene og utvidelsene dine", skriver Google.

De forteller også at det snart vil komme en ny Android-versjon av Chrome som vil forbedre skrolling og oppstartsytelsen. Det skal også ha blitt implementert WebRTC-støtte, som gir deg mulighet til å konvertere videoer direkte i nettleseren uten noen form for tillegg. 

Chrome 29 rulles ut gradvis fra og med i dag. 

Vi elsker nettleseren vår: 
Disse 10 nettleserfunksjonene digger vi »

(Kilde: Engadget)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen