(Bilde: 17479313, Istockphoto)

Google+ er større enn du tror

Men de er fortsatt milevis unna Facebook.

Googles sosiale nettverk, Google+, har hatt en kraftig utvikling. Det er bare ett år siden nettverket ble åpnet for alle, men underveis har selskapet slitt med å holde brukerne interresert i tjenesten.

Nå har de imidlertid nådd en ny og viktig milepæl; 400 millioner brukere er registrert på nettstedet, og over 100 millioner av dem bruker tjenesten aktivt. Dette er første gang på lenge at Google går ut med offisielle brukertall for nettstedet

Fortsatt langt fra Facebook

Tallene kommer fra Vic Gundotra, sjefen for Google+. Han spesifiserer videre at tallet gjelder direkte brukere av Google+, det er ikke medregnet de som har en Google-konto og bruker denne på for eksempel Youtube.

– Google+ handler om å lage en bedre opplevelse på tvers av Googles tjenester, men det er også egen egen destinasjon, sier han og henviser til de 100 millioner brukerne som er aktive hver måned.

De ligger allikevel et godt hakk bak Facebook, som ved siste offisielle måling hadde 955 millioner aktive brukere. Hele 552 millioner tar i bruk Googles erkerival på daglig basis.

– Det er bare ett år siden vi åpnet opp Google+ for alle, og vi hadde ikke sett for oss at så mange skulle bli med på bare 12 måneder, sier Gundotra.

(Kilde: Google, via Techspot)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen