Test Google Drive

Denne Google-appen gjør jobben enklere

Nye Google Drive kan også redigere regneark.

Format: iPhone, iPad og Android
Pris: Gratis

Sannsynligheten er stor for at du allerede har brukt Google Docs Google Drive privat. Hvis jobben din ikke har en bedriftsløsning for samhandling av dokumenthåndtering, så tipper vi at du også har brukt Google Drive på jobb. Appen for Google Drive er dermed aktuell for svært mange av oss, og har nå kommet i en oppdatert versjon.

Google Drive.
Google Drive.

Den største nyheten er at Google nå har lagt til mulighet for redigering av regneark.

Til de fleste formater

Google har flust med utviklere, og som seg hør og bør er appen laget for å utnytte den ekstra skjermplassen du får om du bruker iPad eller et Android-nettbrett.

Noen utgave for Windows Phone fant vi derimot ikke, så hvis du kjører Windows også på mobilen så må du prøve en av tredjepartsløsningene som ligger ute.

Selv om du kan gjøre det aller meste på mobilen, vil ikke det si at du bør gjøre absolutt alt på mobilen. Selv på et stort nettbrett blir ikke produktiviteten like god som på en PC med stor skjerm og fysisk tastatur.

Til enklere oppgaver, eller til å utnytte tid på farten til å jobbe, er Google Drive derimot midt i blinken.

Google Drive har de viktigste funksjonene på plass, men de mest avanserte funksjonene må du fortsatt til fullversjonen for å bruke.

Vi savnet blant annet mulighet for enkelt å angre eller avbryte redigering. Hvis du vil tilbake til en tidligere versjon, ser det også ut som du må inn i en fullverdig nettleser.

Selv om Google naturligvis prioriterer Android-utgaven, synes vi allikevel at de kunne spandert på seg en Windows Phone-versjon også. bortsett fra dette har vi ikke mye å utsette på Google Drive-appen.

Terningkast: 5

- Last ned til iPhone og iPad
- Last ned til Android

Her finner du alle våre app-tester

Se også:

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen