Google: Dette er årets beste apper

Google: Dette er årets beste apper

Android-makeren har talt, disse appene bør du ha sjekket ut i 2014.

Det kryr av apper der ute allerede, og flere hundre strømmer inn i appbutikkene hver dag. Bare i løpet av en enkelt måned i 2014 økte antallet applikasjoner i Googles Play-butikk med ett hundre tusen.

Det sier seg selv at brorparten av disse appene ikke er verdt skjermen de er skrevet på, men alt i alt finnes det nå en rekke knallgode apper som du, om du ikke allerede har det, bør stifte bedre bekjentskap med. 

Årets beste apper

TED.
TED.

For å hjelpe folk til å finne frem til perlene blant alt mikkmakket, har Google nå satt sammen en liste med det de mener er de aller ypperste appene som har kommet til i 2014. På listen deres finner vi flest nytteapper, og de fleste av dem burde nok få bjellene til å ringe hos den ivrige telefonbrukeren som frekventerer topplistene i Google Play.

Huske-appen Wunderlist topper listen, før TED – en app som gjennom lydspor og video lar deg lære fra ledende teknologer, forretningsfolk og forskere.

Videre finner vi det kjekke og tidsbesparende Swift-tastaturet, som lar deg skrive uten å løfte fingeren for hvert tegn. Dette har også iPhone-eiere den siste tiden fått stifte bekjentskap med. 

IFTTT.
IFTTT.

Shazam, som på få sekunder kjenner igjen både artist og låtnavn for musikk du hører, ligger også helt i toppen. 

Shazam er i godt selskap, blant annet med IFTTT. IFTTT, som står for If This Then That, en super nettapplikasjon som rett og slett automatiserer en rekke ting, slik at du sparer tid. Du kan for eksempel bruke den til å oppdatere statusen din på alle sosiale medier samtidig, varsle deg på e-post når aksjen din synker, eller sende deg en advarsel om det meldes snø.

Vi ble hekta:
Se bare alt det smarte du kan bruke IFTTT til (Ekstra) »

Den brukervennlige e-post-applikasjonen Mailbox inntar også topplisten. Mailbox har fått mye skryt for måten den presenterer e-posten din på, og har mulighet til ting som å sette e-posten din på slumring eller dempe varslinger for enkelte avsendere.

Se hele listen med de beste appene hos Google. 

Vi i Tek.no lager også lister:
Her finner du alltid våre oppdaterte app-anbefalinger »

(Kilde: Google)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen