Google-ansatt bodde på jobb i over to år
Teknofil
(Bilde: Shutterstock)

Google-ansatt bodde på jobb i over to år

Deretter kjøpte han seg hus.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Kanskje har du en del fordeler via jobben din, og trives greit på arbeidsplassen. Men kunne du tenkt deg til å bo der i flere år sammenhengende? Om du hadde hatt de samme frynsegodene som hos Google, så ville du kanskje det.

Spesielt dersom du slapp å betale husleie.

Det var tilfellet for en Google-ansatt, som bodde på området til selskapet imellom to til tre år. Historien kommer fra tidligere Google-ansatte, som avslørte på nettstedet Quora at den mest populære måten å gjøre det på var å sove i bilen på selskapets parkeringsplass.

Dusjet, vasket klær og spiste på jobb

De ansatte hadde ikke lov til å «bo på kontoret», men løste dette ved å overnatte i biler på parkeringsplassen. Dusj hadde de tilgang til via gymsalene på anlegget, og Google har naturligvis en kantine med god mat. Det var også et vaskeri der de kunne vaske klærne sine.

Vår nevnte Google-ansatt sparte tydeligvis mye penger på livsstilen, ettersom han hadde spart opp nok til å kjøpe seg hus etter å ha bodd på jobb i to-tre år.

En annen person, som jobbet som designer hos Google i et år, skrev at han bodde der i rundt tre måneder. Han kjøpte seg en madrass fra IKEA og puttet den i en stasjonsvogn fra Volvo. Gardiner på vinduene sørget for at han fikk sove, mens han på dagtid benyttet seg av de samme fasilitetene som ovenfor.

10 år siden Google gikk på børs:
Aksjekursen opp 1293 prosent siden den gang »

(Kilde: Yahoo)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen