Google+ stuper

Google+ stuper

Den store trafikkveksten var kortvarig.

Da Googles sosiale nettverk Google+ åpnet for alle mot slutten av september, skjøt trafikken i været. På noen få dager økte trafikken med hele 1269 prosent, men nå kan det se ut til at gleden har vært kortvarig for den amerikanske søkegiganten.

Ifølge analysefirmaet Chitika har trafikken på det nye sosiale nettstedet sunket til nivået det hadde før den brede lanseringen, og den eventyrlige veksten har med andre ord forsvunnet helt.

Klarer ikke å holde på brukerne

Google+ åpnet dørene for alle den 20. september, og fikk massiv interesse. Trafikken nådde sitt høydepunkt to dager senere, men bare fire dager etter dette igjen hadde trafikken sunket til det den var på før lanseringen.

Se grafen til Chitika her:

Det kan se ut til at det rett og slett ikke er plass til Google+ i dagens sosiale medielandskap. Både Facebook og Twitter fortsetter å vokse, mens nykommeren fra Google ikke ser ut til å klare å holde på brukerne.

Dine erfaringer

Bruker du Google+? Hvordan opplever du aktivitetsnivået der? Hva er positivt og hva er negativt ved tjenesten? Hva kan Google gjøre for å få brukere over fra Facebook? Del gjerne erfaringer i kommentarfeltet nedenfor!

(Kilde: ReadWriteWeb)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen