Google+ godkjent for iPhone

Google+ godkjent for iPhone

Google+ godkjent for iPhone

Preget av småfeil og er ikke klar for Europa.

Nå er også en iPhone-applikasjon klar for Googles nye sosiale medie Google+ klar etter over to uker med venting for å bli godkjent av Apple. Tidligere har iPhone-brukere måtte gå inn på Google+ via nettleseren, og den nye appllikasjonen kommer kun med endringer i forhold nettleserversjonen.

Ikke til Norge ennå

Den første er at du nå kan ta bilder direkte fra applikasjonen for så å laste de opp i Google+. Den andre er muligheten Push-notifikasjoner som gir deg informasjon om alt som skjer på kontoen din. Noe annet som er litt overraskende er at applikasjonen kun er kompatibel med iPhone og ikke iPod Touch eller iPad.

Applikasjonene kan nå lastes ned gratis fra App Store, og har raskt blitt blant de mest populære gratisprogrammene etter det kom ut. Flere rapporter tilsa dog at applikasjonen var svært ustabil da den kom ut og har hadde en tendens til å krasje. Dette skal nå ha blitt rettet opp, og programmet burde fungere som det skal.

Fortsatt begrensninger

Utover dette har programmet de ganske likt på Android-utgaven, og kan ikke helt konkurrere med originalen du bruker på PC-en.

Nå skal vi huske på at Google+ fortsatt er i teststadiet og fungerer kun hvis du får en invitasjon fra noen. Det burde dog ikke være alt for vanskelig å skaffe seg en invitasjon da Google har sagt de allerede har over 10 millioner brukere.

Les også: Google+ på vei til iPhone og iPad

(Kilde: phonearena.com, cnet.com)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen