Google+ fortsetter å vokse

Det sosiale nettverket får 625 000 nye brukere hver dag.

Selv om Google+ ikke dukker opp i like mange overskrifter som Facebook, er det sosiale nettverket fortsatt ikke å kimse av.

Nå viser nye tall lagt frem av Paul Allen, en selvproklamert, uoffisiell statistiker for Google+, at det sosiale nettverket har nådd 62 millioner brukere.

625 000 nye brukere hver dag

Den solide veksten skylder 625 000 nye brukere hver eneste dag, og det er nå forventet at Google+ vil nå 100 millioner brukere før slutten av februar 2012.

Til sammenlikning hadde Facebook 870 millioner brukere i august i år, men kan nå være oppe i omtrent 960 millioner, ifølge DoubleClick.

Kjempevekst i 2012?

Google ligger altså fortsatt et godt stykke bak markedsledende Facebook, men Allen tror Google+ vil se en enda større vekst i 2012:

– Jeg tror veksten kommer til å aksellerere. Google kan fortsette å integrere Google+ i flere av sine andre produkter, og ryktene vil spre seg. Basert på den stigende veksten jeg har sett og alle triksene Google kan benytte seg av, samt det voksende utviklermiljøet, spår jeg at 2012 vil bli «breakout»-året for Google+, og at før året er omme vil nettverket ha 400 millioner brukere.

400 millioner hadde uten tvil vært en gigantisk prestasjon av Google, men husk at dette bare er et estimat, med en god klype salt, fra Allen.

Hva tror du vil skje med Google+ i 2012? Er det året de vil eksplodere og bli like populært som Facebook, vil det fortsette å leve i smug, eller vil det forsvinne helt fra radaren? Diskuter gjerne i kommentarfeltet nedenfor.

Les også: Ti tips til deg med Google+

(Kilde: Tech Power Up)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen