Google+ fisker etter kjendiser

Vil gjøre seg poppis i Hollywood.

I en verden hvor kjendishysteriet når stadig nye høyder, har mange bedrifter brukt kjente navn for å styrke merkevarene sine. Et av dem skal nå være Google, som ønsker å skape mest mulig blest rundt sin nye sosiale tjeneste Google+.

Store kjendisplaner

Og ifølge CNN er dette snakk om store artister, idrettspersonligheter og skuespillere fra kjendisenes mekka, Hollywood. En konsulent og arrangør av sosiale medier kalt Tweet House, ved navn Brett Schulte, skal ha vært i samtaler med Google om akkurat dette.

Et av målene med dette skal være å lage enda større publisitet rundt tjenesten deres og kunne konkurrere mot Twitter og Facebook om de største navnene, melder LA Times. Nøyaktig hvordan de skal gå fram vites ikke, men de tror at en ny verifiseringsstrategi kanskje vil lokke dem over fra andre sosiale tjenester.

Ønsker å stoppe falske kjendisprofiler

Denne verifiseringsstrategien har som mål å stoppe falske profiler av kjendiser fra å dukke opp på tjenesten. Fordi det ikke finnes noen gode måter å gjøre dette på har Facebook hatt store problemer med dette. Nå tror Google at problemet kan være løst med sin nye strategi.

Vil forsikre seg om at profilen er ekte: Om du skulle bli venn med henne på Google+, kan du være helt sikker på at du har med den ekte Lady Gaga å gjøre. Foto: LadyGaga.com.
Vil forsikre seg om at profilen er ekte: Om du skulle bli venn med henne på Google+, kan du være helt sikker på at du har med den ekte Lady Gaga å gjøre. Foto: LadyGaga.com.

Hvordan de skal verifisere at profilen er ekte er fortsatt noe Google diskuterer. Et alternativ arbeidslaget ville innebære å spørre kjendisens agent om å fakse en kopi av hans eller hennes førerkort til selskapet, sier Schulte.

Men til tross for de mange planene har Google selv ikke villet snakke om dette med noen medier.
– Vi er ennå ikke rede til dele noen detaljer om fremtidige planer rundt Google +, skriver Googles talskvinne til CNN.

– Vi planlegger å legge en masse funksjoner og funksjonalitet til Google + etter hvert, avslutter hun.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen