TEST: Gojee

Test Gojee

Lei av Grandiosa til middag?

Her er appen som hjelper deg å få mest mulig ut av ingrediensene dine.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Format: iPhone og Android
Pris: Gratis

Tanken på en app som kommer opp med de lekreste middagsretter selv om kjøleskapet inneholder lite annet enn melk utgått på dato og noen inntørkede grønnsaker høres fristende ut.

Gojee.
Gojee.

Dessverre er det appen Gojee ikke i nærheten av å klare dette. Gojee er som du kanskje skjønner en mat-app. Her finner du oppskrifter på en drøss av retter delikat presentert. Selv om presentasjonen er delikat med store bilder av rettene, er den langt fra oversiktlig.

Rett i fleisen

Siden produsentene av appen har fokusert på store nærbilder av rettene, er det ikke alltid rett å se hvordan retten skal se ut. Når navigeringen i tillegg er uoversiktlig, faller Gojee gjennom på brukervennlighet på tross av et godt førsteinntrykk.

Kjernen i Gojee er at du kan legge inn hvilke matvarer du har tilgjengelig, hvorpå du kan få forslag på hvilke retter du kan lage av disse forslagene.

Dessverre er det sjelden at Gojee klarer å komme opp med noe du faktisk kan lage uten å måtte handle inn ekstra ting på butikken. Det er først når du har lagt inn matvarer en gjennomsnittlig husholdning ville misunt deg at Gojee kommer med forslag som ikke krever mer shopping.

Da er vitsen borte, for hvis du har en drøss av ingredienser kan du like gjerne bruke en hvilken som helst mat-app og finne en oppskrift du har lyst på.

En mulig forbedring ville vært mulighet for å legge inn basismatvarer du alltid har, slik som mel og sukker, hvorpå du kun trenger å taste inn det du har av ferske eller mer spesielle ingredienser for å få forslag til gode matretter.

Gojee ender som en helt grei oppskriftsdatabase. Til å fortelle deg hva du kan lage når inspirasjonen er på bunn og det er god plass til overs i kjøleskapet, fungerer den dårlig.

Terningkast: 2

- Last ned til iPhone
- Last ned til Android

Her finner du alle våre app-tester

Se også:

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen