Godt nytt for uforsiktige

Samsung GT-B2700 er laget for å tåle en smell.
Samsung GT-B2700 er laget for å tåle en smell.

Til glede for friluftselskende og uforsiktige nordboere ser det ut til at Samsung har nok en støt- og fuktiskker mobil på vei. Ifølge den tsjekkiske mobilnettstedet Mobil Czech er Samsung i ferd med å lansere den nye modellen GT-B2700.

Høydemåler og skritteller

Nykommeren skal være utstyrt med innebygget kompass, høydemåler og skritteller. Den skal også være IP54-sertifisert, og dermed tåle støv og vannsprut.

Under panseret er det ifølge nettstedet MP3-spiller og FM-radio med RDS, slik at du kan se hvilken stasjon du hører på. Bluetooth 2.0 og USB 2.0 skal være på plass, og minnet er på 30 MB med mulighet for Micro-SD-minnekort på inntil 4 GB. På baksiden sitter et tomegapikslers kamera.

Mangler 3G

Skjermen er 1,9 tommmer og har 176 x 220 pikslers oppløsning, noe som betyr at dette neppe er en spesielt skarp skjerm. Videre skal telefonen by på firebånds GSM-dekning og støtte for Edge. 3G har den imidlertid ikke.

Batteriet er på 1300 mAh, noe som burde bety at levetiden er god. B2700 måler 11,5 x 5,2 x 1,8 cm, så den er ingen småtass.

Nytt modellnavn

De observante av våre lesere har muligens bitt seg merke i at modellnavnet avviker fra hvordan Samsung utformer sine navn. Vanligvis har GSM-telefonene prefikset SGH, mens denne har prefikset GT. Dette skal ifølge nettstedet være en ny modellbetegnelse Samsung skal bruke fremover.

Ifølge nettstedet er det forventet at telefonen kommer i salg mot slutten av sommeren. Prisen skal ligge på rundt 1700 kroner. Hvorvidt den kommer til Norge er foreløpig ikke kjent.

(Kilder: Idnes.cz)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen