Godt nytt år

Særlig for undertegnede har det vært et spennende år. Jeg kom fra “ingen steder”, og fikk den krevende, men svært givende, jobben som redaktør av Akam.no. Når jeg nå ser tilbake, så var det litt av en ilddåp. Jeg hadde ikke jobbet verken med foto eller med å skrive tidligere, så det var mye å lære. Samtidig følte jeg at jeg hadde mye av den nødvendige kompetansen. Men dette er et felt der man aldri blir utlært, og det har knapt vært en dag i 2005, der jeg ikke har lært noe nytt av å ha den jobben jeg har.

Alternativ tekst mangler
Håndholdt 2 sek. f/7.1 ISO 200

Ikke minst skyldes dette tilbakemeldinger fra leserne, som utrettelig påpeker feil eller mangler, kommer med forslag til forbedringer, og dermed er med på å styre utviklingen av siden.

Det har vært mange høydepunkter i løpet av året. Det har kommet banebrytende kameraer, både kompakte og speilrefleks. I mai fikk vi nytt design og ny logo, som gjorde Akam.no litt behageligere å lese.

I sommer knyttet vi til oss en del freelancere som er til stor hjelp til å teste kameraer. De har gjort at vi har fått opp volumet på testene, og dermed kan tilby dere flere, og grundigere tester. Vi er stadig i markedet for flere freelancere, så hvis du kunne tenke deg å hjelpe Akam med dette, mot en liten godtgjørelse, så er det bare å ta kontakt med undertegnede.

Vi har også så smått begynt å teste videokamerer, og dette vil det bli mer av neste år. Vi vil også ha litt flere artikler om andre ting enn nytt utstyr, og vi skal prøve å ha artikler som dekker mer utstyr enn det vi har omtalt i år. I april venter vi en større happening, med artikler dere som lesere kan være med på å utforme. Følg med for oppdateringer om dette framover.

Ellers vil vi ikke røpe for mye om hva dere har i vente, men kan love dere at det ikke vil bli stille. Det vil skje ting gjennom hele året, og vi er overbevist om at det vil være til stor nytte og glede for leserne våre.

 


Erik Faarlund
Redaktør

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen