Godt nytt år!

Godt nytt år!

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Da står nok en gang et nytt år for døren. Vi vinker farvel til det gamle året og ser med optimisme frem mot 2009.

Etter lanseringen i juni har lesertallet for vår teknologiportal Tek.no vokst jevnt og trutt, og passerer nå i desember 120 000 unike, norske, besøkende. Ukesrekorden stammer fra den første uken i desember, med 42 000 unike.

Det er en gledelig utvikling, men Tek.no ville naturligvis vært svært lite uten våre bidragsytende modersider, Hardware.no, Amobil.no, Akam.no og Gamer.no. Samtlige av disse nettsidene har satt trafikkrekorder i 2008 og samlet sett når disse sidene ut til over 400 000 unike norske lesere hver uke. Les mer om trafikktallene på TNS Gallup.

Vi er ekstremt heldige som har så mange dedikerte og entusiatiske brukere. Det synes ikke minst godt på forumet, hvor aktiviteten holder seg oppe – tross konkurranse fra "nye" aktører som Facebook. Det er tydelig at folk setter pris på et sted hvor de gode diskusjonene kan finne sted – hvor takhøyden er stor – og dette er et fokus vi ønsker å dyrke videre for Diskusjon.no i 2009.

På tampen av året sniklanserte vi også Audiovisuelt, som er nettverkets nye lyd- og bildeside. Siden har fått en positiv mottagelse, og vi vil fortsette å utvikle Audiovisuelt videre i 2009. Ellers har vi i Tek.no-nettverket mange spennende planer for 2009.

Vi kan dessverre ikke røpe våre planer her og nå, men uansett hvilke planer du måtte ha for 2009, ønsker vi deg og dine alt godt.

Takk for følget i året som gikk og på gjensyn i det nye. Godt nytt år! :-)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen